Pad tot huidige pagina

Podium De Poort LIVE!

Podium De Poort LIVE!

depoortliveeyal.jpeg

30 september 2021, 20.00 - 22.00 uur

Inhoud

Elke laatste donderdag van de maand is er Podium De Poort LIVE! in Café De Poort aan de Haarlemmerdijk 44. Podium De Poort LIVE! geeft een podium aan verrassende artiesten. Op 30 september treedt Eyal op. Eyal speelt deze avond twee sets. De eerste set is donker, verhalend en filmisch. Geïnspireerd door de psychologische literatuur van Dostoevsky en de schilderijen van Caravaggio. De tweede set is licht, melancholisch en melodieus, geïnspireerd door Americana.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Café De Poort

Adres

Haarlemmerdijk 44 H, Amsterdam

Website

http://www.cafedepoort.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0,00