Pad tot huidige pagina

Expositie: Gewoon Anders

brilsoufian.jpeg

Expositie: Gewoon Anders

15 oktober 2021 - 15 november 2022

Inhoud

Kinderen van Het BuurtAtelier laten hun ideeën en fantasieën over de toekomst zien. Kom kijken naar de unieke uitvindingen, opvallende voertuigen en bijzondere brillen.

De afgelopen periode is een tijd geweest die de kinderen niet snel zullen vergeten. Alles wat altijd heel gewoon leek, was zomaar anders. Maatregelen veranderen steeds en daar-door ook ieders mogelijkheden. Het gewone wordt ongewoon en het ongewone wordt nor-maal. Deze ongewone situatie schreeuwt om nieuwe creatieve oplossingen. De kinderen van Het BuurtAtelier lieten hun ideeën en fantasieën daarover los. Ze gingen met veel ple-zier experimenteren, uitvinden en maken. Hoe ziet de toekomst eruit? Wat zijn handige uitvindingen of hulpmiddelen? Wat zou je willen veranderen of toevoegen?

Deze expositie is het eindresultaat van het kunstproject Gewoon Anders o.l.v. Mette Steincke. Tijdens dit project hebben kinderen van 6 -11 jaar twee vindingrijke kunstenaars uit verschillende disciplines ontmoet. De kunstenaars toonden hun werk en vertelden over hun beroep, het artistieke proces en over wat hen inspireert. Hieruit zijn unieke kunstwer-ken ontstaan.

In de expositie worden de kunstwerken van de kinderen tentoongesteld naast het werk van de kunstenaars Mark Bischof en Anja Brunt.

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Oba Javaplein 2 Amsterdam

Adres

Javaplein 2, Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

nvt

Meer informatie

https://www.facebook.com/HetBuurtAtelier/