Pad tot huidige pagina

Gratis ViB met Stadspas groene stip

viblogoaug2020.jpg

Gratis ViB met Stadspas groene stip

Inhoud

Doe mee
Kom voor een gratis proefles ‘Bewegen op Muziek’ op vrijdagmorgen tussen 10.30 en 11.30 uur naar de Schermzaal van de Sporthallen Zuid. Drink samen met ons koffie of thee in het Sportcafé en ervaar hoe fijn samen sporten en gezellig het lotgenotencontact kan zijn.

Verder in Balans, conditie na kanker!
Verder in Balans (ViB) is een unieke Amsterdamse sportclub die 20 jaar geleden werd opgericht door en voor (ex-)kankerpatiënten. Zij wilden na het revalidatieprogramma “Herstel en Balans” met elkaar blijven sporten.

Omdat wij allemaal hebben ervaren wat de behandeling tegen kanker met je kan doen, begrijpen we dat er soms drempels zijn om (weer) aan sport te beginnen.

Onze groepslessen maken sport haalbaar en gezellig. John, onze fysiotherapeut, weet dat wij niet altijd met alles mee kunnen doen. Bij ons is dat geen probleem, integendeel, dat is de reden dat ViB al 20 jaar bestaat.

Meld je aan bij: info@verderinbalans.nl als je tot onze doelgroep behoort. Wees niet bang: wij ervaren allemaal op onze eigen wijze eventuele beperkingen en/of gebrek aan conditie. Maar juist daarom zijn wij zo blij met ViB!

Gratis ViB met Stadspas ‘groene stip’
Per oktober 2021 krijgen 55plus deelnemers met een Stadspas ‘groene stip’ hun contributie aan ViB volledig vergoed uit het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam.

Meer informatie
https://verderinbalans.nl

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Ouderen

Data

15 oktober 2021, 10.30 - 11.30 uur
22 oktober 2021, 10.30 - 11.30 uur
29 oktober 2021, 10.30 - 11.30 uur

Naam locatie

Sporthallen Zuid

Adres

Burgerweeshuispad 54, Amsterdam

Website

https://verderinbalans.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

55Plus deelnemers met een Stadspas groene stip kunnen hun contributie vergoed krijgen uit het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam