Pad tot huidige pagina

Voorstelling: IK eh... Ik 8+

Voorstelling: IK eh... Ik 8+

download-7.jpg

16 oktober 2021 - 31 oktober 2021

Inhoud

Deze voorstelling is onderdeel van het Krakeling Festival en speelt op locatie bij Theater Bellevue - Leidsekade 90. Kaartverkoop via de ticketlink.

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

Zilveren Krekels!
IK… eh ik is de winnaar van één van de drie Zilveren Krekels voor “meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie”! Ook decorontwerper en -bouwer Douwe Hibma is dit jaar in de prijzen gevallen. Hij kreeg een Zilveren Krekel voor “meest indrukwerkkende podiumprestatie” voor het decorontwerp van IK… eh ik en zijn bijdrage aan het decorontwerp van Ruimtevlucht.

De VSCD-jury over IK… eh ik
“Het lijkt wel een schilderij. De twee fantastische acteurs Martin Franke (die ook voor de dromerige muziek tekent) en zijn alter ego Daan Hamel zijn als een vis in het water en slagen er door hun technisch vakmanschap in om voor onze ogen samen te vloeien tot één personage. IK.. eh ik is een uitgekiende uitwerking van een op het eerste gezicht best ingewikkeld thema voor 6+. Speels en fantasievol tot een surrealistisch geheel gebracht in een perfecte, bijna woordeloze voorstelling.”

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Theater Bellevue

Adres

Leidsekade 90, Amsterdam

Website

https://krakeling.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://krakeling.nl/programma/ik-eh-ik