Pad tot huidige pagina

Parallel Life - Edit Kaldor

schermafbeelding2021-09-30om10-36-47.png

Parallel Life - Edit Kaldor

Inhoud

Heb je je ooit voorgesteld hoe het zou zijn om iemand anders te zijn? Om wakker te worden in een ander lichaam, om de wereld te zien met andere ogen en de dingen te beleven zoals die ander ze zou beleven. Om te dromen als die ander en de gevoelens te hebben van die ander. Probeer je voor te stellen dat je iemand anders bent en jezelf per ongeluk op straat tegenkomt. Wat zou je zeggen?

Parallel Life is een interactieve voorstelling die wordt gespeeld voor en door individuele toeschouwers middels hun telefoons op de straten van Amsterdam West en Oost. Er worden lagen van fictie vermengd met de dagelijkse realiteit van het stadsleven en verborgen performance elementen. De voorstelling wordt speciaal voor elke deelnemer op basis van zijn of haar eigen input gemaakt. Door middel van een chatgesprek, met wat een vriendelijke vreemde of een bot zou kunnen zijn, wordt voor elke deelnemer een 'profiel' samengesteld. Vervolgens worden de profielen gewisseld en bevindt de toeschouwer zich vanaf dat moment in de huid van iemand anders. Iemand die wellicht op armlengte afstand is, die je elk moment tegen het lijf kan lopen.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Data

2 oktober 2021 t/m 10 oktober 2021, 14.00 - 15.30 uur
9 oktober 2021 t/m 17 oktober 2021, 14.00 - 15.30 uur

Naam locatie

Indische buurt

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl/agenda/11079/parallel-life-nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5 euro via Plein Theater

Meer informatie

De theatrale reis speelt 2x per dag op 2, 3, 9 en 10 oktober. Sommige zijn in het engels. Kijk voor de verschillende tijdslots op de website.

Deze voorstelling speelt zich af op je telefoon via de Telegram app in de stad. Voor je begint moet je de app Telegram op je telefoon in de App Store downloaden en een korte chatgesprek op je telefoon als voorbereiding doen. Zorg dat je een opgeladen telefoon met internettoegang en een koptelefoon bij je hebt. Op de dag van de voorstelling wordt jouw individuele startlocatie bekend gemaakt via een bericht in Telegram.