Pad tot huidige pagina

De Cultuurtuin

De Cultuurtuin

flyersosmedalgemeenmetlogo.jpg

Inhoud

De Cultuurtuin, Taman Budaya is een programma met interactieve bijeenkomsten over cultuur en taal voor kinderen tussen 6-12 jaar. We hebben elke week een bijeenkomst van de Cultuurtuin in de Meevaart met wekelijks een ander thema zoals Wayang, Angklung, Kokosnoten, specerijen, Maskers etc. Kinderen gaan vooral ook zelf aan de slag.

De lessen zijn vooral bedoeld om vertrouwd te worden met de Indonesische cultuur, taal, bekende spelletjes en liedjes. Ook kinderen zonder Indonesische achtergrond, maar wel interesse zijn welkom. De lessen zijn zeer gevarieerd (luisteren, vertellen, knutselen, fysieke activiteiten, dans en zang). Lessen met veel speelelementen en muziek en vinden plaats in de theaterzaal van de Meevaart of in de achtertuin (buiten) van het pand. www.decultuurtuin.org

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Data

7 november 2021, 10.00 - 12.00 uur
14 november 2021, 10.00 - 12.00 uur
21 november 2021, 10.00 - 12.00 uur
28 november 2021, 10.00 - 12.00 uur

Naam locatie

De Meevaart

Adres

Balistraat 48 A, Amsterdam

Website

http://www.decultuurtuin.org

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis