Pad tot huidige pagina

Lied van de Herfst door Lisanne Soeterbroek en Het Vespucci Kwartet

Lied van de Herfst door Lisanne Soeterbroek en Het Vespucci Kwartet

foto_vespuccikwartet_bld6831-bewerkt-3ps6_9.jpg

28 november 2021, 15.30 - 17.15 uur

Inhoud

Lied van de herfst is een gevarieerd en romantisch programma met muziek van bekende componisten als Purcell, Diepenbrock, Mendelssohn, Zemlinsky, Louis Andriessen en Beethoven, maar ook van de bijzonder getalenteerde en jonge componist Mohammed Fairouz. Zijn Kol Nidrei (‘alle beloften’), een oud aramees gebed, gaat over menselijke onvolmaaktheid, struikelen, het maken van fouten en nederigheid.

In Lied van de Herfst speelt en zingt Lisanne Soeterbroek ook een paar solostukken. Het volledige programma wordt ter plekke uitgereikt, voorafgaand aan het concert.

Het Vespucci strijkkwartet werd opgericht in 2009 en gaf sindsdien op vele podia concerten in binnen- en buitenland met een repertoire van barok tot hedendaags. Het kwartet bestaat uit topmusici: Lisanne Soeterbroek (viool en zang), Ruña ’t Hart en Stephanie Steiner (viool), Douw Fonda (cello). Lisanne is daarnaast 1e concertmeester van het Antwerp Symphony Orchestra, Ruña heeft haar eigen kamermuziekserie in de Engelse kerk op het Begijnhof in Amsterdam, Stephanie is altvioliste bij het Nederlands Philharmonisch Orkest en Douw maakt onder andere deel uit van het Benjamin Franklin Trio.

Foto: Ben Deiman

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Podium Buiksloterkerk

Adres

Buiksloterkerkpad 10, Amsterdam

Website

https://buiksloterkerk.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Regulier: € 17,00. Vriendenprijs: € 15,00. Entree inclusief koffie en thee. Kaarten zijn uitsluitend te koop via buiksloterkerk.nl

Meer informatie

Voor meer informatie mail naar info@buiksloterkerk.nl