Pad tot huidige pagina

Muziek: Podium De Poort LIVE

eenkasper-liggend003.jpg

Muziek: Podium De Poort LIVE

25 november 2021, 18.00 - 19.00 uur

Inhoud

EEN KASPER
Een beetje de grenzen over, maar toch ook wel lief. Intens, ongepolijst en een tikkie eigenwijs. Een Kasper neemt je mee in zijn wereld van realiteiten en gedachten, van mooi tot lelijk en recht voor zijn raap. Dingen durven delen waar hij niet helemaal trots op is, of zich misschien wel voor schaamt, is wat Een Kasper doet met zijn Nederlandstalige liedjes. Zelfs als de persoon waarover het gaat, in de zaal staat.

De van oorsprong drummer heeft een rauwe manier van gitaarspelen, die goed past bij de verhalen die hij op soms bijna kleinkunstige manier vertelt. En dat gaat best wel lekker. Zo werd zijn project EenKasper geselecteerd voor Popronde 2020 (OOR-talent) en opnieuw voor 2021 (ook OOR-talent) en releaset hij op 16 juli zijn debuut EP in Patronaat Haarlem.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Café De Poort

Adres

Haarlemmerdijk 44 H, Amsterdam

Website

http://cafedepoort.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0

Meer informatie

Live muziek in één van de leukste cafés van Amsterdam!