Pad tot huidige pagina

Voorstelling: Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) - Dakzonderhuis/STIP

dakzonderhuis_stip-hetmysterievandegrotemensen-lonnekevanderpalen_lowresliggend.jpg

Voorstelling: Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) - Dakzonderhuis/STIP

24 november 2021 - 28 november 2021

Inhoud

De dagen worden kouder, de nachten langer, en de winkels staan alweer vol met kruidnoten en andere feestelijke lekkernijen.

Maar voor december intreed, geven we alvast een feestje!

Van 24 t/m 28 november presenteren Dakzonderhuis en Stip Producties de theatervoorstelling Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) in Plein Theater!

Voor en na de voorstelling zijn er ook hele leuke bonusactiviteiten te beleven.

Het Mysterie van de Grote Mensen – Dakzonderhuis/STIP
De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven?

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos. Maar zijn volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe ontsnapt er zelfs eentje. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen... Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden? Neem het van Paulien Cornelisse maar aan: "Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig!"

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

PLEIN THEATER

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://plein-theater.nl/nieuws/1297

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Volwassene: € 12,50 | Kind (tot 12 jaar) / CJP / Student: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 (Prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar)