Pad tot huidige pagina

November in TapasTheater

242461964_283709726964287_4999590377991476979_n.jpeg

November in TapasTheater

3 november 2021 - 28 november 2021

Inhoud

Bij TapasTheater spelen per avond 3 verschillende voorstellingen van 20 minuten elk 3 keer in theaterzaaltjes in het souterrain. Professionele artiesten spelen hun voorstellingen, uiteenlopend van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf hoe laat je binnen wilt komen en of je twee of drie voorstellingen bezoekt.
In onze sfeervolle foodbar op de begane grond kan je lekker eten, bijkletsen en borrelen. Je kiest zelf of je dat vóór, tussen en/of na de voorstellingen doet. Op onze wisselende kaart staan kleine gerechtjes, vers gemaakt door chef Mauricio Jansen, zoals een mediterrane geitenkaasquiche, burrito indonesian style, groentelasagne, risotto met groene asperges of bulgur met kipschnitzeltje. Drie gerechtjes zijn gelijk aan een hoofdmaaltijd en je bepaalt zelf of en hoeveel gerechtjes je bestelt.
Als starters of side dishes bieden we olijven, bitterballen, brood met olijfolie en humus of een complete borrelplank. Toe hebben we heerlijke taartjes van Petit gâteau of ijs van Frozen Dutch.
Nieuw op de kaart zijn diverse cocktails.
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag openen we om 18.00 uur. Op zondag zijn we ’s middags vanaf 16.00 uur geopend en parkeer je gratis voor de deur. TapasTheater ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation Weesperplein.
www.tapastheater.nl
.
PROGRAMMA NOVEMBER
.
ZAAL 1
Jokkebroque | Anne Suse de Blok & Yldau de Boer
TONEEL MET MUZIEK
3 t/m 14 november
Licht komische voorstelling met muziek, vol herkenbare situaties over eerlijkheid en hoe pijnlijk maar tegelijkertijd bevrijdend deze soms kan zijn. Zie ook: www.tapastheater.nl/anne-yldau
Kom, zit! | Ridder van Kooten & Alexandra Alphenaar
TONEEL
17 t/m 28 november
Komische voorstelling over imperfecte mensen in een perfecte realiteit. Wie had ooit gedacht dat soapacteurs ons misschien wel meer over het leven kunnen leren dan NPO documentaires? Zie ook: www.tapastheater.nl/alexandra-ridder
.
ZAAL 2
Thuis | Jolien Kistemaker
SINGER-SONGWRITER
3 t/m 14 november (niet 13)
Jolien bracht ons publiek al eerder in vervoering met haar ontroerende, humoristische liedjes en gedichten over herkenbare situaties met rake teksten. En nu is ze terug met een gloednieuwe show! Zie ook: www.tapastheater.nl/jolienkistemaker
Fladder | Willemijn Böcker
MUZIEKTHEATER
13 november
D.m.v. snelle teksten vol humor probeert Willemijn Böcker haar plek te vinden in een - voor haar - harde en onlogische wereld. Zie ook: www.tapastheater.nl/willemijn
De familie van Tim 2.0 | Tim Teunissen
CABARET
17 november t/m 5 december
Tim Teunissen wisselt supersnel tussen alle uiteenlopende, zeer herkenbare typetjes in deze tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde. Zie ook: www.tapastheater.nl/timteunissen
.
ZAAL 3
Sterrenstof | Tessa Jongeleen
MUZIEKTHEATER
3 t/m 10 en 17 t/m 24 november
'Sterrenstof' vertelt het verhaal van een autistische jonge vrouw die zó gefascineerd is door het heelal dat ze alle beslissingen af laat hangen van de stand van de sterren. Muziek/piano: Hilmar Leujes. Zie ook www.tapastheater.nl/tessa
Houdbaarheid | Tanja ter Brake
MUZIKAAL CABARET
10 t/m 14 en 24 t/m 28 november
Gewapend met haar gitaar, droge humor en korte gedichten zoekt Tanja ter Brake antwoord op de vraag of je zomaar het roer volledig om kan gooien of dat je moet blijven wachten in je comfortzone. Zie ook: www.tapastheater.nl/tanja
.
Voor meer info: www.tapastheater.nl
Voor tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater
Boy Hazes

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Kaarten zijn te koop via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater; kosten €10 per voorstelling.