Pad tot huidige pagina

Gratis bijeenkomst ‘Levend verlies’

Gratis bijeenkomst ‘Levend verlies’

levend-verlies.jpg

1 december 2021, 14.00 - 16.00 uur

Inhoud

Zorgt u intensief voor een naaste? En heeft u te maken met verlies en rouw? Dan kunt u 1 december gratis meedoen met de bijeenkomst ‘Levend verlies’ van Markant, centrum voor mantelzorg. Mantelzorgers uit Zuidoost krijgen voorrang op deze bijeenkomsten. Maar mantelzorgers uit andere stadsdelen zijn ook welkom.

Levend verlies
Vaak denken we bij verlies aan doodgaan. Maar als mantelzorger kunt u ook te maken krijgen met verlies en rouw terwijl uw partner, kind, ouder of andere naaste in leven is. Bijvoorbeeld omdat uw naaste steeds zieker wordt en/of minder kan. Als het contact en de relatie met uw naaste verandert, bijvoorbeeld als gevolg van dementie, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische aandoening of een beperking. Hoe (h)erken je dit proces en hoe geef je het een plek in je leven? Kom naar de bijeenkomst ‘Levend verlies’, meedoen is gratis.

Datum: woensdag 1 december 2021
Tijd: van 14:00 tot 16:00 uur
Locatie: NoLIMIT, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

NoLimit

Adres

Geldershoofd 80, Amsterdam

Website

https://www.markant.org/agenda/themamiddag-levend-verlies-bij-mantelzorgen-zuidoost-2/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Aanmelden en informatie
U kunt zich aanmelden bij Markant door te bellen met 020 886 88 00 of te mailen naar info@markant.org onder vermelding van: 'Levend verlies Zuidoost', uw naam, adres en telefoonnummer.