Pad tot huidige pagina

Wandeling: The Bluest Monday

Wandeling: The Bluest Monday

bluestmonday1.png

17 januari 2022 - 23 januari 2022

Inhoud

Van 17 t/m 23 januari organiseert The Bluest Monday een gratis overdekte kunstwandeling door De Hallen in Amsterdam. Een bijzondere tentoonstelling over de helende kracht van kunst. Een mooi moment voor reflectie en een goed gesprek.

De derde maandag van januari staat bekend als Blue Monday. Maandag 17 januari 2022 wordt misschien wel The Bluest Monday ever. De maatschappij met al haar crises drukt zwaarder op ons gemoed dan ooit. Zeker 45% van de Amsterdammers voelt zich niet ok. Mentaal gezond zijn, is dus helemaal niet vanzelfsprekend. Toch praten we nauwelijks over onze psychische klachten, terwijl er open over zijn, het probleem vaak lichter maakt. Daarom deze kunstwandeling door De Hallen en de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan.

De tentoonstelling is de hele dag te zien. U kunt gratis binnen lopen in de overdekte passage van De Hallen. Er is geen entree en je hoeft geen QR code te laten zien. Wel vragen we U rekening te houden met de overheidsmaatregelen zoals die gelden voor de openbare ruimte. U kunt op eigen gelegenheid deze tentoonstelling bekijken.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

De Hallen

Adres

Hannie Dankbaarpassage 47, Amsterdam

Website

https://thebluestmonday.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis, inloop