Pad tot huidige pagina

Amsterdam Dinner Train

dinnertrain_7.jpg

Amsterdam Dinner Train

25 februari 2022 - 27 februari 2022

Inhoud

Wie eens op een bijzondere manier wil dineren, kan een plaats reserveren aan boord van de Amsterdam Dinner Train. Dit is een unieke eetbeleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt. Deze rijdende trein is slechts 3 dagen in Amsterdam te vinden en wel op 25 / 26 / 27 februari 2022

Het idee is simpel: je stapt aan boord van de trein en krijgt onderweg een heerlijk diner geserveerd. Het rijdende treinrestaurant bestaat uit vier restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. De rijtuigen van Dinner Train zijn volledig gemoderniseerd en uitgerust met een professionele keuken, bar en toilet. Binnenin is het gezellig en knus ingericht waar comfortabel aan een 2- of 4-persoonstafel gedineerd kan worden. Elke tafel is gelegen aan een raam waardoor er altijd de mogelijkheid is om van het landschap te genieten.

Je wordt van harte welkom geheten door de gastheren en gastvrouwen aan boord van de trein. Tijdens de 2 uur durende treinreis door het Nederlandse landschap geniet je van een keuze diner (vlees, vis of vegetarisch). Met een glas wijn in de hand krijg je elke minuut een ander uitzicht voorgeschoteld. Dinner Train is écht een uitje dat van begin tot eind verrast.

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Station Amsterdam Centraal

Adres

Stationsplein 15, Amsterdam

Website

https://dinnertrain.eu/amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€64,-