Pad tot huidige pagina

Expo Historisch overzicht van Tussen de Bogen

station-west-amsterdam-ams-expo-historisch-overzicht-van-tussen-de-bogen-amsterdam1880x830.jpg

Expo Historisch overzicht van Tussen de Bogen

5 februari 2022 - 6 februari 2022

Inhoud

Tussen de Bogen in Amsterdam is een historische plek die ontstond door de aanleg van de eerste spoorlijn in Nederland. Momenteel huisvest het een groot aantal creatieve bedrijven in een markant stukje Amsterdam.
Deze expo reist door de afgelopen 150 jaar en licht een aantal bijzondere perioden uit, zoals de bouw van de (eerste Nederlandse) spoorlijn, de inmiddels verdwenen huizen aan de Haarlemmer Houttuinen, het Hendrik Jonkerplein en de Eilandsgracht, de bedrijven in de jaren 60 tot 90, verschillende kunstprojecten en de totstandkoming van de huidige creatieve ruimtes. De reis schiet nog even door naar de toekomst…

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Station West .Amsterdam

Adres

Tussen de Bogen 23, Amsterdam

Website

https://station-west.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

2

Meer informatie

zaterdag en zondag 13:00-17:00
Geef svp tijdslot aan bij bestelling van je ticket.
Prijs incl. koffie/thee