Pad tot huidige pagina

Pim en Pom en de Beestenbende (2+)

fotopimenpom_bcdgtbwg.jpeg

Pim en Pom en de Beestenbende (2+)

13 februari 2022, 11.00 - 11.30 uur

Inhoud

Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, twee onafscheidelijke vrienden. En ze beleven weer een heel nieuw avontuur in deze muzikale, interactieve en leerzame voorstelling.

Maar waar zijn ze eigenlijk? Buurkind is ze even uit het oog verloren en er liggen overal kattenbrokjes. Wat hebben Pim en Pom nu weer voor grap of kattenkwaad uitgehaald? Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit….

Pim en Pom wordt gespeeld door Mario Perton en Saffira Ben Hammouda. Mario is bekend van zijn rollen in Studio100, Disney Life TV en theaterproducties. Saffira speelt sinds 2015 in verschillende kindervoorstellingen, zoals Dora, Brandweerman Sam en Jip en Janneke.

De voorstelling begint om 11.00 uur. De zaal is open vanaf 10.30 uur. De voorstelling duurt 30 minuten. Daarna kunnen de kinderen ca. 30 minuten van dichtbij kennismaken met de katten en de acteurs.

Foto: Sander Verhoeven Media Producties

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Podium Buiksloterkerk

Adres

Buiksloterkerkpad 10, Amsterdam

Website

https://buiksloterkerk.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Regulier: € 10,00. Vriendenprijs: € 7,50. Kinderen: € 5,00. Entree inclusief koffie en thee. Kaarten zijn uitsluitend te koop via buiksloterkerk.nl

Meer informatie

Voor meer informatie mail naar info@buiksloterkerk.nl