Pad tot huidige pagina

Pittige Mosterd: Alma Mathijsen

Pittige Mosterd: Alma Mathijsen

alma-mathijsen-sanja-marusic.jpg

28 februari 2022, 20.00 - 22.30 uur

Inhoud

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. In dit derde seizoen beginnnen we het jaar met Martin Melchers, Alma Mathijsen en Piet Boogert.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van schrijfster en columnist Alma Mathijsen. Schrijven is voor haar pure noodzaak, hoewel het proces een worsteling blijft. Waarom put zij vooral inspiratie uit boosheid en verdriet? Hoe gaat ze om met de deadlines van haar columns? En hoe lukt het haar toch verder te komen als ze vast zit? Alma Mathijsen is niet bang om van gedachten te veranderen. Wie weet kom jij ook op andere ideeën!

vrije inloop
Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Ostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

vrije inloop

Meer informatie

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl