Pad tot huidige pagina

Trouwbeleving XL event @ Loods 6

loods6.jpg

Trouwbeleving XL event @ Loods 6

20 februari 2022, 11.00 - 16.00 uur

Inhoud

Beleef, proef en geniet tijdens het Trouwbeleving XL event die geheel in het teken staat van de laatste trouwtrends. Het is een trouwbeurs waar jij inspiratie op kunt doen voor jullie grote dag! Maak op een laagdrempelige manier kennis met verschillende leveranciers uit de trouwbranche bij jou in de buurt. Tevens zullen er twee real life ceremonies plaatsvinden die jij als aanstaande bruid of bruidegom kan bijwonen om te beleven hoe dit in zijn werk gaat! Meld je vooraf aan via de site van Trouwbeleving en de eerste 200 aanstaande bruidsparen gaan met een goed gevulde goodiebag naar huis. De entree van het Trouwbeleving XL event is geheel gratis!

Foto: Yvonne Kuipers Fotografie

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Loods 6

Adres

KNSM laan 143, Amsterdam

Website

https://www.trouwbeleving.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Inschrijven is mogelijk via de site van Trouwbeleving en toegang is geheel gratis!

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de site van Trouwbeleving of neem contact op via info@trouwbeleving.nl