Pad tot huidige pagina

KHL Chantant: Belgie!

KHL Chantant: Belgie!

cafe-chantant-belgie-20maart.jpg

20 maart 2022, 15.30 - 18.30 uur

Inhoud

Zelf een lied zingen en luisteren naar de andere artiesten in een fijne cafésfeer. Nodig familie en vrienden uit, hapje en drankje erbij. Dat is de opzet van KHL Chantant. Iedere editie maken we een thema bekend, waarbij jij een passend lied zoekt: kleinkunst, Nederlandstalige liederen en af en toe een buitenlands uitstapje.

Een optreden in KHL Chantant voelt misschien als een sprong in het diepe, maar het vaste begeleidende team zorgt voor een goede landing.
Coördinator Chris Bernhart, het brein achter muzikale roadtrip Spetterende Letteren, zoekt uit alle deelnemers die zich hebben opgegeven, 10 tot 12 zangers of acts uit en stelt het programma vast. Kort voor het optreden repeteer je je bijdrage met de pianist, samen met de andere deelnemers.
Onze vaste pianist Vera Marijt is gepokt en gemazeld in de jazz- en theaterscene. Ze werkte samen met Paul de Munnik, Roel van Velzen, Bert Visscher en Van der Laan & Woe, om er maar een paar te noemen. Als vaste pianist van de Open Bac biedt ze nieuw en iets ouder talent vaste grond onder de voeten.
De middag wordt gepresenteerd door host Gerrit van der Linden. Hij leerde als zanger van onder meer De Grasparkieten en Weekend Warriors dat optreden meer is dan alleen zingen: om je publiek mee te nemen is een goede performance onontbeerlijk.

Zing jij graag (en goed) en wil je dat graag delen met publiek? Ben jij een beginnend zangtalent, een ervaren entertainer of een geschoolde vocalist? Dan ben jij onze gedroomde kandidaat.

Deelnemers opgeven: cafechantant@denieuwekhl.nl

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Ostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

10,00
kaarten: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets/111130140