Pad tot huidige pagina

Pittige Mosterd: Piet Boogert

pietboogert.jpg

Pittige Mosterd: Piet Boogert

28 maart 2022, 20.00 - 22.30 uur

Inhoud

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot. In dit derde seizoen beginnnen we het jaar met Martin Melchers, Alma Mathijsen en Piet Boogert.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van bekende buurtgenoot Piet Boogert. Hij heeft zijn handen meer dan vol als general manager van het Lloyd Hotel. Hoe lukt het dan toch tijd te vinden voor culturele en maatschappelijke instellingen zoals Forteiland Pampus, of het homomonument? Wat leveren initiatieven zoals het Amsterdam Diner hem zelf op? En waarom profiteren zijn gasten ook van deze activiteiten? Kom langs en wie weet win jij ook!

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Ostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

vrije inloop
Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via mail: info@denieuwekhl.nl