Pad tot huidige pagina

DGTL Festival

DGTL Festival

15 april 2022 - 17 april 2022

Inhoud

DGTL is het dance evenement van de next generation. Deze generatie groeit op in een digitale wereld en komt al vroeg in aanraking met festivals en elektronische muziek. Zij hebben andere behoeftes en hogere verwachtingen, hier speelt DGTL op in. Met het festival wordt een trend gezet welke past binnen de verwachtingen en belevingswereld van de doelgroep. Dit wordt gedaan door het aanbieden van een combinatie van elektronische muziek, kunst en duurzaamheid. Een uitgebreide beschrijving van het DNA van DGTL en de bijbehorende missie en visie kan worden teruggelezen op de website van DGTL (www.DGTL.nl).

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

NDSM

Adres

NDSM-Plein 28, Amsterdam

Website

http://www.DGTL.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Ja