Pad tot huidige pagina

Pleinvrees en De Zon

Pleinvrees en De Zon

4 juni 2022 - 5 juni 2022

Inhoud

Pleinvrees
Once started in 2010, Pleinvrees began organising a small Queensday event in Amsterdam, which has gotten slightly out of hand over the past years. Driven by the passion for melodic and deep music, inspired by all types of music genres, Pleinvrees continued organising events in Amsterdam and other big cities in the Netherlands.
The personality of Pleinvrees is best described as humoristic and by taking things not all too seriously. Over the years Pleinvrees has shown its creative potential through music, production and unique communication. Among the gazette of Pleinvrees, numerous outstanding movies lies in the memories for a great part of the audience. Visitors have always shown loyalty and love to the typical and niche Pleinvrees sound.

De Zon
Heerlijk dansen onder de zon en even weg uit de dagelijkse sleur, dat kan op 5 juni bij Festival De Zon 2022. Vakantie in eigen stad! De Zon is een festival apart en heeft schijt aan alles. Ze maken de line-up niet bekend, niet om de enorme internationale namen verborgen te houden, maar puur omdat zij een feestje organiseren waar fantastische muziek is, maar dit niet het belangrijkste is. Het gaat om de gezelligheid, vrienden maken, liefde en dansen!

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

NDSM

Adres

NDSM-Plein 28, Amsterdam

Website

https://festival.pleinvrees.net

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Ja